Årsmöte med bildvisning om Sareks nationalpark

Sareks nationalpark

Sareks nationalpark
foto: Sune Karlsson

Många naturvänner får något särskilt i blicken när de hör namnet Sarek. Nationalparken med de storslagna vyerna var en av de första som inrättades i Sverige 1909. Idag ingår den i världsarvet Laponia. Denna kväll får vi förflytta oss till detta vackra, väglösa fjällområde med hjälp av Sune Karlssons bilder. Sune som är yrkesfotograf har tillbringat mycket tid i Sarek genom åren och har gett ut en digital bok om nationalparken. Oavsett om du har besökt området och känner igen dig eller om du aldrig varit i närheten utlovas en hänförande upplevelse! Efter bildvisningen hälsar vi alla medlemmar välkomna till årsmöte. Motioner till årsstämman lämnas senast 31 januari till: mona.soneson@comhem.se

När: Tisdag 28 februari kl. 19.00.
Plats: Studiefrämjandet, Västeråsvägen 90, Eskilstuna

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *