Välkommen till en annorlunda matmarknad!

Söndag 4 september kl 10.00 Matbytardag – Food Swap

Plats: Linnéakolonin, Krongatan 14, Eskilstuna Samling: Rekarneskolans parkering, insläpp vid lilla grinden mot kolonin.

Här kan du byta bort grödor som du har odlat eller samlat och byta till dig sådant du inte har själv. Det kan handla om frukt, grönsaker, örter, sylt, saft, örtoljor, kakor och bröd som du gjort själv. Inga pengar är inblandade, vi byter bara varor med varandra efter överenskommelse. På köpet får vi trevliga samtal om odling, bakning och konservering. Dessutom bidrar vi till att mer ätbart tas tillvara och att mindre slängs. Efter matbytet, ca 11.30, får alla som vill en guidad tur i den vackra och mysiga kolonin.

Deltagare: alla medlemmar i Linnéakolonin och Natur-skyddsföreningen är välkomna. Anmälan senast 3 september till Edina Varnagy, mail:afonyaag@hotmail.com, tel 016-42 45 69 eller till Anita Råberg, mail: anita_raberg@hotmail.com, tel 073-982 33 32.